Támogasd a CustomStarWars oldalt!

Kedves Olvasók!

A CustomStarWars már 2008 óta működik. Teljesen önerőből oldottam meg a tárhely bérlést, az összes munkát a webszerkesztés során, a cikkíráskor, az angolra fordítást, az illusztrációk, képek készítését, a hangminták szerzését, mindent az égadta világon. Kissé kimerültem. Minden téren, hisz ez anyagilag és szellemileg is igen megerőltető tevékenység. A putty, a festék, a sok figura, a tárhelybérlés mind pénzbe kerül. Örülnék, ha ki-ki a lehetőségeihez képest segítene, amiben tud. Ha akarsz, segíts az oldal meghosszabbításában pár hónap megfinanszírozásával, vagy ha inkább nyersanyagot küldenél, azzal picit előrébb vagyok, azt se kellene megvennem. Ha szeretnéd az oldalt továbbra is működni látni, akarsz ilyen minőségű írásokat olvasni, custom figurákat nézegetni, hangmintákat hallgatni, akkor támogasd ezt a munkát képességeid szerint kérlek!

Ha pénzt nem akarsz küldeni, a BAD alkatrészek, figurák, kellékek is megteszik.

Ha vásároltál olyan dobozos figurákat a kereskedőknél, melyek hátuljába a gyártó droid alkatrészeket csomagolt, úgy nevezett BAD darabokat, (Build a droid, azaz építs egy droidot), de erre a droid darabra nincs szükséged, jelentkezz! Ha rendelkezel ilyen darabokkal, kérlek segítsd a munkámat, gondolj rám, és jelentkezz!

Bármilyen felajánlással írj a CustomStarWars levélcímére!

 Aki ismeri az oldal struktúráját az tudja, hogy én custom figurákat készítek, melyek előállításához nagyon jól jön minden felhasználható dirib-darab. Én még jó pár figurát szeretnék készíteni, tele vagyok új ötletekkel, de igen nehezen tudok ilyesmi darabokhoz jutni. Kérem a kedves Olvasókat, ha tudtok, segítsetek alkatrészekkel! Az alábbi kedves Star Wars rajongótársak már segítették a CustomStarWars munkáját, volt aki ingyen nekem adta a felesleges alkatrészeit, volt akivel cseréltem, volt akitől megvettem a darabjait, de akárhogy is, köszönet illet titeket gyűjtő barátaim! Szerepeljen itt a nevetek köszönetképpen, sokszínű dirib-darabjaitok rövidesen homogénre festett ritkaságszámba menő custom figurák képében fognak visszaköszönni itt az oldalon is!

“Aranyfokozatú” támogatók:

Bakos János és Bakos Gábor (alkatrészeket, droiddarabokat, fegyvereket kaptam tőlük, köszönöm!)

Kiszelák Zoltán (sok darabot kaptam tőle túlnyomórészt ingyen, köszönöm!)

Szakács László (ingyen küldte fel vidékről, és még a postaköltségét sem hagyta kifizetni, köszönöm!)

Zsigmond Attila (baráti áron az eddigi legnagyobb mennyiséget köszönhetem neki, köszönöm!)

További támogatók:

Azoknak a támogatóknak (a szubjektivitást elkerülendő névsorban), akik bármilyen módon, akárcsak egyetlen droid darabbal is segítették a munkámat, ki így, ki úgy, mindannyiotoknak köszönöm!

Andrejkovics Péter

Ábrahám Balázs

Angyal László

Fábián Attila

Farkas Bence

Hauer Balázs

Horváth Gábor

Istvánfi Gábor

Kovács Bence

Prekop Barabás

Riga Árpád

Starnfeld Balázs

Som Endre

Szente Ádám

Szilvásy Péter

Török Roland

Ti vagytok a kedvenc Olvasóim, barátaim! 😉

***

Az első szó a köszöneté volt, most pedig hadd jelezzem számotokra, mi az, amiben most per pillanat a legnagyobb hiányt szenvedek, és nélkülük nem tudom az új projecteket befejezni. Elsősorban asztromechanikai droid darabok kellenének. Kéne mindenféle asztroszer alkatrész. Talán tudjátok, ez az a gömbkupolás fejű kis droid, mint amilyen R2-D2 is volt. Azon kívül kéne pár protokoll droid alkatrész, TC-x vagy x-PO, mindegy. Kéne HK alkatrész is még, HK-47, vagy HK-50, mindegy. Valamint halálcsillag droidhoz hasonló droid darabok, a fekete és ezüstös MB-RA7 és 5D6-RA7 robotokból. De ezeken kívül is jöhet bármilyen alkatrész, a custom figura készítéshez minden kacat aranyat érhet! Bármilyen alkatrészed van, kérlek gondolj rám! Kifizetem kp, vagy cserélhetünk valamire, ahogy gondolod.

Konkrét hiányok:

MB-RA7 fej, jobb láb, és egy bal kéz is!

5D6-RA7 mindkét keze

BG-J38 bal kéz

Potenciális csereként az alábbi listát tudom felkínálni. A kezdeti cserealap listám jelentősen megcsappant, már csak ezekből választhattok. (A BGJ38 droid darabokhoz közben meg lett a jobb lába, meg a feje is, szóval ahhoz már csak a BAL kezet szeretném megszerezni.) Mivel gyakran cserélek másokkal, írj ha más kell, előfordulhat, hogy közben szereztem, és tudok én is neked segíteni!

Köszönöm, ha elolvastátok, és külön köszönöm, ha segítetek!

Rostás Norbert, 2017.11.10.