501 klón parancsnok

A most bemutatásra kerülő figura egy kitalált karakter, a képzelet szüleménye. Bár valószínűsíthető, hogy mielőtt Anakin Skywalkerből Darth Vader lett, és megkapta az 501-es klónhadosztályt, már azelőtt is kellett legyen egy parancsnokuk. A Hasbro is végiggondolta ezt, és ők megalkották Appo parancsnokot.

A férfi nem látható a filmben, bár manapság hajlamosak egyes körök őt azonosítani azon katonák egyikével, akik Bail Organát igazoltatták, és akiket a Jedi Templomból menekülő Jett Jukassa nevű kis padawan lekaszabol, mielőtt a többi 501-es klón lelövi a fiatal Jedi tanoncot. Ennek a feltételezésnek nem túl sok alapja van, kissé mondvacsinált. Mindenesetre a koncepció megalapozott, és jogos, kellett lennie egy klón tisztnek, aki az 501-es légiót vezette Jedi tábornok nélkül is. Az, akit a Hasbro Appoban képzelt el, itt a CustomStarWars-on új alakot ölt. Egy rajongó társamnak köszönhetem az ötletet, és a megvalósításban is kivette a részét. Így jött létre egy sima piros festésű Clone officer figurából ez az impresszív klón tiszt, akit mi álmodtunk meg az “Ötszázegyes” klón légió parancsnokának.

Neve nincs, mint ahogy a filmben sem volt ennek jele, vagy ahogy ott sem került megemlítésre sem Appo, sem más. Próbáltuk az 501-es festés dizájn, és a parancsnoki kiegészítők festését autentikus módon elkészíteni. Sztorija nincs, így ezúttal történeti bemutató nem lesz, hiszen a katona nem egy valós karakter, hanem egy hiánypótló fantázia szülötte. Tekintsétek meg!

Custom 501 klón parancsnok figura elölről


Custom 501 klón parancsnok figura hátulról


Köszönöm a figyelmeteket, látogassatok vissza máskor is, még sok minden érdekesség vár rátok!

A cikket írta: Rostás Norbert 2012. 01. 29. (a figura készülte évekkel azelőtt.)