Kiszelák Zoltán

Kiszelák Zoltán “Utapau shadow assault trooper” custom figurája
Kiszelák Zoltán elképzelte és megalkotta az Utapau Shadow Trooperek egy elit válfaját az Utapau shadow assault troopert. Ez a klón véleménye szerint ötvözi a Battlefront 2 játékban és szettben is látott sniper és heavy trooper kasztok előnyeit. Távcsöves puskája miatt mesterlövészként is funkcionál, és a nehéz tüzérek vastagabb páncélzatához hasonló extra mellvértje, és erősebb gránátvetője révén heavy troopernek is jó. Hátán jetpack van, (így bejön a képbe még a BF2 jettroopere is,) így a katona röpülni is képes. Ilyen elit katonák vezetik Zoli szerint az Utapaun a normál Shadow troopereket. Köszönjük Zoli.

Zoli úgy tűnik beleszeretett az Árnyék Osztályú ún. Shadow trooperekbe, mert következő custom figurája is egy Shadow trooper lett, mégpedig egy Shadow Klón Parancsnok.

2010. augusztusában Zoli tovább bővítette az Árnyék Hadosztályát, és elkészítette az ún. Imperial Shadow Knight fantázianevű következő custom figuráját is, és beküldte nekünk páncélzatban, és egy sötét köpeny leple alatt.

 a kommentárt írta: Rostás Norbert 2009. 01. 30.