Handmaiden

Handmaiden egy játszható KotOR2 karakter, aki csatlakozik a játékos csapatához a Star Wars: Knights of the Old Republic II: The Sith Lords nevű játék során. Azonban csak akkor lesz csapatunk tagja, ha FÉRFI EXILE-t irányítunk, de nemünktől függetlenül is látjuk majd őt egy rövid telos-i videó inzert során. (A lányok nem élvezhetik majd Handmaiden társaságát, mert a NŐI EXILE-hoz egy bizonyos Mical, másnéven „Disciple” fog csatlakozni.) Handmaiden hangját a csinos Grey DeLisle adja, aki más animált női karakterekhez is kölcsönzi a hangját, ő a magyarhangja, akarom mondani az „angol hangja” a Star Wars: Clone Wars animációs filmsorozatban Padme Amidalának, Asajj Ventress-nek és Shaak Tinek, sőt, ő alakította a vörös bőrű twi’lek lányt, Alorát a Jedi Academy nevű játékban is.

grey_delisle

Az Utolsó Szolgálólány azaz a Last Handmaiden, vagy rövidebben a Handmaiden, egy Echani harcos volt, aki az Echani tábornok Yusanis és a Jedi mester Arren Kae leánya volt, akik mindketten a Mandalori Háborúk hősei voltak. Ezért mielőtt bemutatnám Handmaident, talán hasznos lehet pár szót ejteni az Echani kasztról, ez segíthet megérteni Handmaiden lényét, és az öröklött tulajdonságait. 

Az Echani kasztnak jellegzetes szürkésfehér haja, és szürke szeme van, és fejlettebb természetes reflexekkel rendelkeznek, mint egy másfajta humanoid. Hosszú ideje rivalizálnak a Mandalóri fajjal, akikkel sok közös vonásuk volt. Mind a két nemzetség nagyra tartotta az ellenfelük harci képességeit. Azonban fontos különbség, hogy míg az Echani civilizáció inkább a könnyű fegyverzet és páncélzat híve volt, addig a Mandalori harcosok nehéz fegyverzettel, vastag páncélzattal, és nyers brutalitással harcoltak. Egyes források szerint az echani nőknek nagy szerepük volt a társadalmukban. 
Az Echani civilizáció elsődlegesen a közelharcra koncentrált. Közelharci fegyverekkel, és személyes energia pajzsokkal szerelkeztek fel, de az utóbbi korán kikopott az általános használatból, ugyanis az Echani harcosok idegenkedtek mindenféle páncéltól és pajzstól, jobban szerettek szabadon mozogni, azt is inkább minimális ruházatban. Harci stílusuk ugyanis a mozgásra, és az agilitásra épült, ezért mindent kerültek, ami valamelyest is korlátozta őket a gyors mozgásban. 
Az Echani tábornokoknak gyakran valamilyen „különleges képességet” tulajdonítottak, mert előre kitalálták az ellenség következő mozdulatát. Azonban ez nem valamilyen extra tulajdonságnak volt köszönhető, hanem annak a sok harci gyakorlatnak, és taktikai edzésnek, mellyel a csatákra készültek fel.

Brianna Yusanis az Echani politikus és harcmester Yusanis tábornok, valamint a Jedi mester Arren Kae titkos, és tiltott kapcsolatának gyümölcseként látta meg a napvilágot. Brianna szülei státuszukat kockáztatták a kapcsolatukkal, mert Yusanis már nős volt és volt öt (5!) lánya, Arren Kae pedig a Jedi szabályokat szegte meg. Arren Kae ezért szerette volna kapcsolatukat és Brianna lányát titokban tartani, de a Jedi Tanács felfedezte az affért, és azonnali hatállyal száműzte Kae-t a Jedi Rendből. Ekkor ment el a Mandaloriai Háborúba Yusanis-szal, gyakorlatilag hátrahagyva 5 lányát, és közös gyermeküket, Briannát. Yusanis és Kae hősiesen harcoltak, ám Arren Kae egy ütközetben elesett, Yusanis ebbe belerokkant lelkileg, és megtört emberként hazament, feladva a harcot, és inkább politikus (szenátor) lett. Kerülte a feleségéről való beszédet, így Brianna gyakorlatilag édesanyja emléke nélkül cseperedett fel. Később, mikor Yusanis régi szövetségese, Revan a Jedik ellen fordult, és kirobbant a Jedi Polgárháború, Revan destabilizálni akarta a veszélyes Echani civilizációt, és lemerényelt egy vezető Echani személyiséget. Mikor Yusanis rájött erre, bugyuta módon kihívta Revant egy párbajra, de nem tudta megbosszulni az Echani szenátort, mert a Sötét Lord Darth Revan leverte őt is. Ezzel máris KÉT szenátort szedett ki a pakliból, ráadásul a kis Brianna árva lett. 

Yusanis halála után Brianna és öt féltestvére beállt Atris szolgálatába. Atris Jedi mester egyike volt annak a kevés túlélőnek, akik megúszták a Jedi Polgárháborút. Atris abban bízott, hogy fel fogja tudni éleszteni a Jedi Rendet, és létesített egy titkos akadémiát a Telos IV bolygón. A lányok ebben a titkos akadémiában kerültek elhelyezésre, és Atris szolgálólányai lettek. Segítettek neki mindenben, és nekik kellett Jedi kegytárgyakat gyűjteni a Galaxis minden pontjából Úrnőjük szobájába. Hűségesküt kellett tenniük, hogy soha nem fognak más Jeditől tanulni, csakis Atristől, és erre meg is esküdtek. Csak Brianna volt Erő-érzékeny a származása miatt, de ezt Atris soha nem említette meg a kislánynak, így Brianna nem volt tisztában potenciáljával, és képességeivel. 

Brianna egy picit eltér a többi testvérétől külalakjában, mert ő Jedi édesanyja vonásait is örökölte, azonban én szinte semmi különbséget nem látok köztük, csak a két oldalsó copf miatt tér el tőlük. Apja félrelépése miatt, és a Revantól elszenvedett vereség miatt szégyen nyomja a lelkét, mert az Echani hit szerint az árulás és a vereség szégyene öröklődik a vérvonalon. Bár a fiatal Brianna megpróbált megszabadulni a bélyegtől, és keményen dolgozott, nővérei megbélyegezték, és az Utolsó Szolgálólánynak nevezték. Angolul is fontos: ő volt a „Last of the Handmaidens,” ami itt az jelenti, hogy utolsó volt köztük a sorban, azaz szerintük Brianna érte a legkevesebbet. (az angol jelentés később válik majd igazán fontossá!) Szerintük ugyanis Brianna hozta a szégyent a családra. Ráadásul a harcban is utolsónak, a leggyengébbnek gondolták, de erre majd rájönnek később… Azt is érezték, hogy Brianna túl sok érzelmet hordoz hozzájuk képest. 

Mikor Atris meghallotta, hogy Peragus aszteroid bányái (Telos fő üzemanyag forrása) felrobbant, és hogy a Telos Security Force emberei elkapták a gyanusítottakat, elküldte Briannát, hogy járjon utána az esetnek. Brianna besurrant a Citadel Station állomásra, és ellopta az Ében Héját a dokkból, azzal a kis T3-M4 astromechanikai droiddal a fedélzeten, aki pont szorgosan dolgozgatott a hajón, és visszaszállt velük a titkos jégakadémiára.

handmaiden_ellopja_az ebonhawkot

Atris ekkor még nem sejtette, hogy a hajó tulajdonosa az Exile Jedi, aki régi társa, barátja volt annak idején, és akinek száműzetéséért Atris is felelős volt, hiszen részese volt annak a régi Jedi Tanácsnak, akik elzavarták az Exile-t. 

Mikor az Exile Jedi, Kreia és Atton Rand rájöttek, hogy hova tűnt az Ében Héja, elmentek érte a telosi sarkköri területre, de mikor behatoltak az akadémiára, Brianna és két testvére megadásra kényszerítette őket.

telos_polar_region
handmaiden_megadásra_készteti az exilet

Az Exile letette a fegyvert, hogy elkerülje a konfliktust, és Handmaiden elkísérte Exile-t Atris színe elé. Atris nem volt boldog, hogy ismét látja a „bukott” Exile-t, heves szóváltásba keveredtek, majd Exile sarkon fordult, és elment. Brianna szemtanúja volt az esetnek, és látta, ahogy az Úrnő kikel magából, ami megerősítette benne azt a növekvő érzését, hogy a Jedik mégsem azok az érzelemmentes tökéletes emberek, mint ahogy Atris leírta őket. 

Mielőtt az Exile elhagyta Telos-t, Brianna négyszemközt akart vele beszélni.

handmaiden_brianna

Brianna tartott az Exile-tól eleinte, de mikor az Exile-lal folytatott beszélgetés alatt rájött arra, hogy Atris véleménye ellenére az Exile Jedi nem állt át a Sötét Oldalra, jobban megnyílt a társalgás során. Bevallotta neki, hogy ő is szeretné megismerni a Jedik útját. Brianna több kérdése is a Jedik életére vonatkozott, néhány pedig magáról a ragaszkodásról érdeklődött. Utolsó kérdése az volt, hogy milyen érzés birtokolni az Erőt, illetve hogy az Exile mihez tudná hasonlítani magát az Erőt. A válaszok láthatólag kielégítették szomjas lelkét, és elgondolkozott rajtuk. Amikor egy Világos Oldali Exile visszatér az Ében Héjára, hogy végre elrepülhessenek Telos Sarkköri területéről, a Handmaiden megjelenik az Ében Héján egy fehér köpenyben, és megkéri őket, hadd tarthasson a csapattal. A Sötét Oldalon játszó Exile-hoz egy speciális, újszerű, fekete köpenyes Handmaiden fog csatlakozni, akinek sokkal sötétebb arckifejezése lesz, mint a Jó Briannának. Úgy fog tűnni, hogy elszökött Atris-től, de rövidesen rájövünk, hogy Briannát bizony Atris küldte az Ében Héjára, hogy segítse az Exile küldetését, hogy megtalálják a még élő Jedi mestereket, gyülekezzenek a Dantooine-on, és együtt tudjanak fellépni az üldöző Sith fejvadászok ellen. No meg természetesen meg kellett figyelnie az Exile-t, és jelentenie a dolgait Atris Úrnőnek. Atton tiltakozott Handmaiden jelenléte ellen, kémnek gondolta (joggal), de az Exile befogadta Briannát a csapatba. Ekkor még Brianna meglehetősen tartott az Exile Jeditől, mert Atris figyelmeztette, hogy ne bízzon a férfiben. Ezért különvonult a csapattól, és bevette magát a raktérbe, mondván, hogy ott fog tudni Echani gyakorlatokat végezni, de alapjában véve inkább csak szerette volna távol tartani magát a csapattól. Reggeltől estig edzette testét és elméjét a raktérben, és ezt duplán is hasznosnak vélte, hiszen az edzés fenntartotta állandó koncentrációját, és jó ürügy volt számára, hogy ne kelljen közösködni az Exile unalmas és Brianna számára idegesítő társaival. 

A Jedi Exile néha megpróbált közelebb kerülni Briannához, de a lány nem bízott benne eleinte, de az útjuk során a nemes tettek, a kedvesség, és a jótékonyság hatására elkezdett hinni az Exile-ban, és kételkedni Atris bírálataiban. Minél közelebb került az Exile-hoz, annál többször ütközött össze Visas Marral, arra hivatkozva, hogy nem bízik Visas-ban a Sith múltja miatt, de Exile lehiggasztotta a marakodó lányokat, így Brianna megtűrte Visas jelenlétét, de fél szemét mindig a csinos Miraluka lányon tartotta. Kreia is bedobta magát, és kavart egy kicsit, mert informálta az Exile-t Brianna származásáról, és figyelmeztette, hogy ne foglalkozzon az Echani lánnyal, és főleg, hogy ne képezze ki a Handmaident. 

handmaiden és visas nem szivlelik egymást



Útjuk során Brianna felajánlotta az Exile Jedinek, hogy megtanítja neki az Echani közelharci technikákat, így a férfi Exile karakterek egy különleges harci képességhez juthatnak Handmaiden tanítása után, mely a BÖLCSESSÉG BÓNUSZUKAT HOZZÁADJA A VÉDELMI ÉRTÉKEIKHEZ! 

Brianna szerint a harc az önkifejezés egyik legőszintébb formája, mert a csatában mindenkiről kiderül ki is valójában, előhozza állatias ösztöneinket, és megmutatja az embert maga valójában (amiben van is egy kis igazság.) Így ahogy egyre többet verekedtek, egyre jobban megismerték egymást az Exile-lal, egészen annyira közel kerülve, hogy azt már Atton és Kreia is szóvá tette. Brianna ráadásul a birkózások során elkezdett romantikus szálakat érezni az Exile irányában, mert tetszett neki a kiállása, a szenvedélyessége, az érzelmessége, és a belső jósága. Így a Handmaiden elkezdett rivalizálni Visas-szal, hogy lecsapja az Exile-t a kezéről. Ha Visas később fog csatlakozni az Exile csapatához, mint Brianna, akkor pedig nem akarja majd, hogy velük mehessen, arra hivatkozva, hogy az ex-Sith Visas el fogja őket árulni, és meglehetősen féltékeny lesz, ha az Exile döntése miatt mégis egy másik nővel kell majd versengenie. Ha az Exile magasabb influence pontokkal rendelkezik Visas felé, mint a Handmaiden felé, akkor pedig egyenesen le fogja támadni a Miraluka lányt, féltékenyen megvádolva őt azzal, hogy azt tervezi, hogy elárulja őket a Sith-eknek, és Visas mindenfajta békülési kísérletét figyelmen kívül hagyta, elutasította. Ami végülis nem akkora nagy baj, mert a játék során úgyis sokkal mélyebb románcunk lehet Visas Marr-ral, a Brianna vonal elég halovány, gyakorlatilag kimerül a féltékenykedésben, és abban, hogy a játék végén elárulja valódi nevét az Exile-nak. (A Visas szintű és stílusú lányok egyébként is valószínűleg jobban bejönnek a játékosoknak, mint a Brianna stílusú és alkatú karakterek, ezért gyakrabban is döntenek Visas mellett, mint Brianna mellett.) Ha az Exile Jedi választása Visas-ra esik, azért még továbbra is törődni fog a Handmaidennel, tisztelni és kedvelni fogja azután is, ám a szívét Visasnak adja. Ez olyan mértékben növelheti Brianna féltékenységét, hogy erre már Kreia is rácsaphat, és előnyt kovácsolhat belőle, manipulálva a sebzett szívű Handmaiden érzelmeit egészen addig hergelheti tovább, hogy a játék végén ha Kreia elérkezettnek látja az időt ráküldi Briannát a gyanútlan Visas-ra, hogy támadja meg! 

Az útjuk során Exile-nak az Echani hagyományok szerint ruha nélkül kellett birkóznia a Handmaidennel, mivel szerintük a vastag ruházat, a pajzsok, meg a többi felszerelés hátráltatja az Echani stílust. (Szóval inkább Visas lehetett volna féltékeny, mikor Brianna és az Exile félig pucéran fetrengtek egymáson a raktérben….) Exile ezért megkérte, hogy azért vegyen fel valamit a harcokhoz. Legnagyobb meglepetésére Brianna elővett egy szürke Jedi tunikához hasonló köpönyeget, mely mint kiderült, egyetlen emléke volt Jedi Mester édesanyjától. Kiderült, hogy a ruha soha nem látott anyukája felszerelése volt. Elmesélte az Exile-nak szomorú leánykorát, de megkérte, hogy tartsa titokban a legénység többi tagja előtt. De az Exile-t rövidesen megkísértette Kreia, és elárulta a férfinek, hogy ő ismerte Arren Kaet. Kreia arra spekulált, hogy Kae Jedi ereje valószínűleg öröklődött lányában, és azt akarta, hogy az Exile NE képezze ki a Handmaident Jedinek! 

De Exile rábízta a döntést magára Briannára. A játék ezen pontján már Brianna megbízik az Exile-ban, aki úgy érezte, hogy szeretné folytatni anyukája útját, Jedi akart lenni, és elfogadta Exile-t mesterének. Ahhoz, hogy Handmaidenből Jedit csinálhassunk sok pozitív benyomást kell tennünk rá, és háromszor kell birkóznunk, vagy harcolnunk vele, miután elértük a 10., 14. és 18. szintet, és fel kell tárni az édesanyja köpenyének titkait. Aztán többet kell megtudnunk mamájáról Kreia által, aki boldogan elköp mindent róla, és ha mindezt megtettük, Handmaiden elfogad bennünket tanítójának.

Mivel Exile Jedid átadta a tudását Briannának, és Jedi Védelmezővé képezte, ezzel megszegte az Atris-nek tett hűségesküjét. Több se kellett Kreiának, azonnal egy telepatikus üzenetet küldött Atris-nek az Erő segítségével, és egyetlen szó segítségével „beköpte” Briannát az Úrnőjénél, miszerint „elárultak!”. A Jedi Brianna azonban erről mit sem sejtve hűen követte az Exile-t, és minden helyzetben segítette őt. A Handmaiden profi Echani közelharcos, nagy hasznát fogod látni a csatákban.

handmaiden_kozelharcol és ez a térd nagyon fájna a sithnek ha nem tikkadt volna ki közben

Már kezdésként erős lesz kétkezes harcban, Fejlesztett kétkezes harcban, Fejlesztett Erőcsapásban, Fejlesztett Keménységben, kitűnő a kondíciója, képes az Echani csapásra, ezért nagyszerű (fény)kardvívója lesz a csapatodnak. Azonban kevés kezdeti INT (intelligencia) és WIS (bölcsesség) pontja van, ezért azokat hanyagoljuk, viszont van 14 kezdeti strength (erő), 16 dexterity (ügyesség), 14 constitution (állóképesség) pontja, szóval azokat érdemes továbbhúzni, és inkább kitűnő katonát képezzünk belőle, mintsem egy gyengécske Erő-használót. Ráadásul Brianna ismeri a Battle Precognition-t, a csatában való előrelátást, ami miatt képes lesz az ellenség mozdulatait előre kiszámítani, ami állandó előnyt ad neki a közelharchoz.

handmaiden_jobb kezével távoltartja az egyik_sithtroopert a ballal meg felkoncolja a másikat egy szerény 169 sebzéssel

Ezt a képességét is meg tudjuk tőle tanulni egy férfi Exile segítségével, ami tovább erősíti főkarinkat. Más fegyvert is adhatunk a kezébe, nem csak fénykardot, mert Brianna képes az Erő pálca (ez az alapértelmezett fegyvere) és a lőfegyverek kezelésére is, de korántsem tarol velük úgy, mint a fénykarddal. Erő pálcáját egyébként apukájától örökölte, mely egy kis fekete markolat, amiből kétoldalt hosszú pálcákat tud kiengedni harc közben.

handmaiden_apjától örökölte ezt a staffját

Hasonló lesz, mint a Sith Assassinok sokkpálcája. Brianna páncél nélkül is tud harcolni, lévén ő egy Echani, de ha rám hallgattok, és nem Erőkre, hanem közelharcra pumpáljátok, akkor brutális páncélokat tehetünk rá, ami tovább növeli védelmét, és fénykarddal iszonyatos aprítást tud végezni talpig vasban is.

handmaiden_matrixozik

Szóval Brianna együtt harcolt az Exile-lal, és végül sikeresen összegyűjtötték a túlélő Jediket a Dantooine-on. Azonban sajnálatos módon a gyülekező mestereket Kreia legyilkolja a Jó Oldali küldetés végén, vagy pedig magát az Exile Jedit súlyosan megsebesíti a Rossz Oldali küldetésben, majd mivel azt hiszi, hogy megölte, otthagyja a földön a testet, és visszatér az Ében Héjára. 

Miután Kreia visszaér az űrkikötőbe, Brianna, aki maga is úgy tudja, hogy Kreia megölte az imádott Exile-ját, visszaviszi Kreiát Telos-ra Atris elé, tudva, hogy Úrnője majd kivégzi a Sith boszorkányt. (A Sötét Oldali verzióban Kreia rabolja el Briannát, hogy általa jusson be a Jégpalotába, aminek a kódjait csak az Echani lány tudja.) Azonban Atris-t eddigre már eléggé elkezdte megváltoztatni a sok összehordott Sith holocron, melyeket azért gyűjtött össze a szobájában, hogy kinyerhesse belőle a Sith-ek titkos tanításait. Ehelyett azonban a bűvös tárgyak gyűrték őt hatásuk alá, és olyan erősen befolyásolták a tudatát, hogy Atris gondolkodása már nem volt teljesen ép, és kezdett a Sötét Oldal hatása alá kerülni.
Ezt megerősítette a közben megérkező Kreia, aki Darth Trayaként mutatkozott be, és elfertőzte Atris tudatát, ami megadva neki a végső lökést eltérítette őt a Sötét Oldalra. 

kreia_megszédíti atrist

Atris ezért azt mondta a maradék öt Handmaidennek, hogy Brianna átállt a Sötét Oldalra az Exile-lal, és megparancsolta nekik, hogy támadják meg féltestvérüket. Brianna hiába győzködte testvéreit, azok nem hallgattak az igazságra, így kénytelen volt felvenni velük a harcot. 

handmaiden_visszatér_telosra de nem fogadják tárt karokkal
a lebecsült handmaiden kénytelen élesben bebizonyítani a testvéreinek hogy milyen ügyes valójában

Brianna alaposan felülmúlta testvéreit a harcban, és azoknak hamarosan rá kellett döbbenniük, hogy tévedtek, mikor Briannát maguk közt az Utolsónak nevezték, mert az „Utolsó” bizony seperc alatt könnyedén laposra verte mind az ötüket. Így lett a Handmaidenek közt az Utolsóból, az Utolsó ÉLŐ Handmaiden, és ezért volt fontos a cikk elején az angol formát is közölni, mert Brianna neve így lett innentől „the Last Handmaiden”, azaz az „Utolsó (létező) Szolgálólány”.
Az elfertőzött Atris-nek tehát immár saját magának kellett megtámadnia Briannát.

handmaiden_vs_atris

És bár Brianna sokkal erősebb volt, mint azelőtt, az agymosott Jedi mesternek sikerült meglepnie. Egyszerűen nem számított arra, hogy Atris már képes a Sötét Oldal erejét is használni, aki egy erős Erő-Rázással térdre kényszerítette Briannát. A Sötét Atris elkezdte szadizni a magatehetetlenBriannát, mint a Császár a földrekerült Luke Skywalkert, és agyon akarta rázni a Handmaident, mivel érezte, hogy Brianna szerelmes az Exile-ba, és ezt nem bírta elviselni. De az Exile megérkezett az utolsó pillanatban, és megtámadva Atris-t megvédte Briannát. Párbajukat Atris elvesztette. 

atris ironizál az egyik kitagadott eljött a másikért
exile legyőzi atrist

Brianna hálás szívvel köszönte meg Exile-nak, és egy életen át tartó szövetséget ajánlott neki, és ekkor vette fel a Last Handmaiden titulust, és ekkor árulta el először a nevét az Exile-nak, akinek idáig csak a Handmaiden nevet mondta el.

handmaident megmenti exile

Az Exile rájött, hogy Kreia volt a felelős Atris korrumpálásáért is, és megtudták, hogy Kreia visszavonult a Trayus Akadémiára a Malachor V-ön, és tudták, hogy sebet akar ejteni az Erőben, hogy végső céljaként elpusztítsa magát az Erőt is. Brianna és az Exile csapata ezért a Malachor V felé vette az irányt, hogy megállítsák Kreiát, a többit tudhatjátok már a Kreia cikkemből. 
Kreia, miután az Exile keze által elesett a Malachor V-ön lezajlott csatában, mielőtt meghalt volna, a jövőbe nézett, és megjósolta, mi lesz a csapattal. Végső jóslata szerint Brianna feladja majd harcos mivoltát, és létfontosságú szerepet fog vállalni a Jedi Rend felélesztésében, és át fogja venni volt Úrnője, Atris szerepét, „Jedi historian” azaz Jedi történész fog lenni, és sok jövendő Jedi padawan tanításában fog szerepet vállalni. 

Vicces jelenet: 

A Nar Shaaddaa-i „Dance for Vogga the Hutt” azaz „táncolj Voggának” nevű mellékküldetésben be kell majd jutnunk Vogga a Hutt egy titkos szobájába, ami bizony nem lesz könnyű. Lesz egy fickó a Szórakoztató negyed kantinjában, aki egy új női táncost szeretne felvenni Vogga a Hutt szórakoztatására. Ki kell mennünk a Dock területre, bemenni az oldalfolyosóra, és végül be a Flophouse-ba. A legelső ajtónál be kell kapcsolnunk a lopakodást, és ki kell hallgassuk két Aqualish thug (rosszfiú) beszélgetését, és ki fog derülni, hogy Vogga Kath vérebei, melyek a kérdéses titkos szobába nem engednek be bennünket elalszanak, ha juma juice-t adunk nekik. Szerezzünk tehát egy kis Juma juice-t a kantin kocsmárosától. Menjünk vissza, és beszéljünk azzal a táncos szervezővel, aki női táncost keresett, a Twi’lek Domoval. Ha női Exile-t irányítunk, akár mi is jelentkezhetünk a feladatra, de a srácoknak muszáj lesz megkérni erre a feladatra Handmaident. Visas sajnos nem hajlandó pucérkodni. 🙂 Brianna azonban minden további nélkül felölti a falatka sexy táncosnői ruhát, és önkéntesen vállalkozik a feladatra.

handmaiden_tanc

Most figyuzzatok! Minderre azért volt szükség, mert Vogga a Hutt elalszik, ha táncolnak neki!! És láss csodát, a ringó keblek, és a karcsú női derék látványa valóban döbbenetes hatást vált ki a hím Huttból, Vogga kidől! Szóval felhívom minden egyes nőstény Hutt figyelmét, kétszer is gondolják meg, mielőtt nászéjszakájukon egy csábos sztriptízzel próbálják meg felgerjeszteni férjük libidóját, illúzióromboló lesz látni, ahogy oldalra fordul, és elkezd hortyogni! 🙂 
(Persze a dolog ennél egy picit bonyolultabb, hiszen a Huttok hermafroditák, és nemük meghatározása az adott Hutt szabad döntésétől függött. Gyakran azok a Huttokat tartották nősténynek, akik a gyereket nevelték, de ez nem mindig volt így, és teljes egészében az adott Hutt nemi identitásától függött. De poénnak így pont megtette.)

Tekintsétek meg a custom Handmaiden figurámat!

Handmaiden custom figura elölről

handmaiden_custom
handmaiden

Handmaiden custom figura oldalról

handmaiden_custom_oldal
handmaiden_staff

Handmaiden custom figura hátulról

handmaiden_custom_hatulrol
handmaiden_hatulrol

Handmaiden jedi custom figura


Handmaiden miniatures figura

echani_handmaiden_miniatures_figura


Köszönöm, hogy a CustomStarWarst választottad!

írta: Rostás Norbert 2009.03.13. a figura készülte évekkel azelőtt.