Clone Wars Mc Donald’s-os ajándéktárgyak

Kedves Olvasók! A Clone Wars magyarországi bemutatójának népszerűsítésére a Mc Donalds gyorsétterem lánc ajándéktárgyakkal, figurákkal kedveskedik a Star Wars rajongóknak! (Melyek gyakorlatilag 2 Clone Wars-os toll kivételével nem is kapcsolódnak a Clone Wars animációs sorozathoz!) Egy „Happy Meal” vásárlásával lehetőséget kapunk választani 8 azaz nyolcféle meglepetésből. Október végéig tart az akció, melynek során hetente 2 darab közül lehet választani. A készletek elég szűkösnek tűnnek, vagy sok rajongó viszi a játékokat, mert egyes éttermekben már nem is lehet kapni a figurákat! De érdemes utána járni, mert aranyos cuccokhoz lehet így hozzájutni! Ebben a menüben be fogom mutatni nektek azokat a tárgyakat, melyeket sikerül megszereznem. Remélem, hogy még Ti is hozzájuttok majd pár aranyosabb ajándékhoz! 

plüss ewok – Mc Donald’s-os Star Wars ajándék

Az első hét két terméke közül az első egy plüss ewok. Ő Wicket, az ewok, akivel Leia találkozott az Endoron, és aki elvitte a hercegnőt az ewok faluba. Barna csuklyáján kis akasztó van, hogy fel lehessen függeszteni. Eléggé egyszerű kis figura, mégis aranyos. Fiatalabb rajongók, és más Star Wars rajongók figyelmébe ajánlom.


kvarc játék – Mc Donald’s-os Star Wars ajándék

Az első hét két terméke közül a második első látásra teljesen érdektelennek tűnt számomra. Azt hittem valami bugyuta makett, vagy valami kis Millennium Falcon formájú ceruza hegyező. De nem! Ez a termék egy kvarcjáték! Egyszerűre gondoljatok, ne valami kétképernyős többküldetéses játékra. A Millennium Falcon ágyúit kell irányítanunk, azokat, amikkel Luke Skywalker és Han Solo védte a Sólymot a támadó Tie vadászoktól. Hat irányból jönnek a Tie vadászok, melyeket le kell lőnünk a fekete (tányér antennát formázó) gombbal. Jobbra és balra tudjuk mozgatni az ágyút. A Tie vadászok Kamikaze repülőt megszégyenítve csapódnak be a Millennium Falconba.  Ha ezt háromszor megteszik, vége a játéknak. Egy bizonyos számú Tie vadász lelövése után kapunk egy mosolygó arcot formázó jelet, melyből ötöt lehet összegyűjteni. Ám ez egyáltalán nem könnyű, mert minden smiley után a gép szintet lép, és gyorsabban jönnek majd a Tie vadászok! Ez a termék kellemes meglepetés, nagyon megéri!


R2-D2 holokivetítő – Mc Donald’s-os Star Wars ajándék

A következő termék egy R2-D2 holoprojector. Ez is nagyon tündéri. Qui Gon Jinn kezében láthattunk ilyet, mikor megmutatja Wattonak a Nubian holoképét. Nos, ezúttal R2-D2 van a holokivetítőn, de nem világít sajnos, úgy, mint a régi holoprojector, mely Darth Maul, és a Császár holofiguráját világította meg. Ez a holoprojector csipog, azaz R2-D2 hangjait játssza le az oldalán levő kis gomb benyomása után.


R2-D2 tároló – Mc Donald’s-os Star Wars ajándék


Ez itt egy R2-D2 tároló. Belül üreges, R2-D2 fejét eltávolítva apró dolgokat lehet beletenni. Adnak mellé pár matricát is, melyek Ahsokát, Anakin Skywalkert, Yodát, Padme Amidalát ábrázolják. Valamint van még pár bolygó, és csillag alakú matrica is. A gyerekek tollakat, radírt, aprópénzt tárolhatnak benne, a rajongók pedig kapnak egy Clone Wars-os R2-D2 modellt. Kerekek vannak az alján, így Artú gurulni képes.


Padme Amidala toll – Mc Donald’s-os Star Wars ajándék

A harmadik hét két terméke közül az első egy Padme Amidala toll, és egy készségfejlesztő füzetke, melynek első lapja őt ábrázolja. A füzetkét volt szerencsém dedikáltatni Zsigmond Tamara művésznővel, aki Padme Amidala magyarhangja az előzmény trilógia filmjeiben, a Clone Wars rajzfilmben, és a Clone Wars 3D animációs filmben is. Mivel nagyon szeretem a művésznő hangját is, egy személyes találkozónk alkalmával felkértem, hogy adjon egy hangmintát a CustomStarWars főoldali bejelentkező hangjának. Tamara készségesen, és barátságosan megtette, és egy vicces ajánlót rögzítettünk, melyen azt mondja, hogy tízből kilenc szenátor a CustomStarWarst ajánlja. Ebben ugye ő, mint Padme Amidala, volt Naboo-i királynő, majd Naboo-i szenátor is benne van, azzal az egy szenátorral, aki pedig nem bennünket ajánl, azzal bizonyára Padme Amidala szenátor személyesen fog elbeszélgetni. 🙂 Bár lehet, hogy csak egyszerűen még nem járt itt az az egy szenátor, ezért nem tud bennünket ajánlani, igyekszem ezért úgy dolgozni a lapon, hogy a Galaktikus Szenátus, és a magyar Star Wars közönség is örömmel látogassa, és ajánlja a CSW-t… 🙂 Mindenesetre Tamara hangja ezúttal is fenséges, mintha valódi királynő lenne, hihetetlen, hogy mekkora spektrumban képes hangját használni, és hogy milyen könnyedén felel meg akár egy butuska szőke csitri (Kelly Bundy), akár egy fenséges királynő (Padme Amidala) szerepelvárásának – de hát ezért is oly népszerű színésznő. Ezúton is köszönöm a kedvességét, és további sikert kívánok minden szerepéhez!


Anakin Skywalker toll – Mc Donald’s-os Star Wars ajándék

A harmadik hét második terméke pedig egy ugyanolyan toll, és készségfejlesztő füzetke, mint amilyen az előbb Amidaláé volt, csak ezúttal Anakin Skywalkert ábrázolja a toll is, és a füzetke első lapja is. A füzetkét lehetőségem volt dedikáltatni Moser Károly művész úrral, Anakin Skywalker magyar hangjával, személyesen beszélgettem vele, és legnagyobb örömömre „feleségéhez” hasonlóan a Battlefront 2-3 rovat és cikk nyitóhangja lett a CustomStarWars-on! Hallgassátok meg a személyes üdvözlő mondatot, ami visszajelzéseim szerint működik tökéletesen, minden böngészővel hallható!


Darth Vader lézerkard – Mc Donald’s-os Star Wars ajándék

Ez egy parányi kis lézerkard. Darth Vader kardmarkolatából ki lehet húzni az aránytalanul rövid piros műanyag „fénypengét”, mely világítani képes. Mindehhez természetesen a kardon levő kapcsolót 0 állásból egyesre kell állítani. A kardhoz van egy Star Wars feliratú akasztó, mely egy piros kör alakú övakasztó. Ez a termék nekem nagyon nem tetszik, bóvli, és csak azért vettem meg, hogy teljes legyen a sor.


Yoda fénykard – Mc Donald’s-os Star Wars ajándék


Ez itt egy parányi kis Yoda lézerkard. Yoda mester kardmarkolatából is ki lehet húzni az aránytalanul rövid zöld színű műanyag „fénypengét”, mely ugyancsak világítani képes. Ehhez a kardhoz is van egy Star Wars feliratú akasztó, mely ezúttal szürke. Ezek a kardok nekem nagyon nem tetszettek, összehasonlítva őket bármely teleszkópos játékkarddal, vagy a Force Unleashed-es kardkészlettel (és most direkt nem az FX-es kardokat említem) ezek hihetetlen silány darabok. Mindenesetre velük lett teljes a sor, ez a 8 termék állított mementót a Clone Wars magyarországi premierjének.

Továbbra is látogasd a CustomStarWars oldalt! Gyere vissza mielőbb!

 A cikket írta: Rostás Norbert 2008. 09. 22.